Luister mijn nieuwste Podcast op Spotify

CACAO & DEEPRELAX HEALING

Cacao is een echte hartopener.

Cacao brengt je in contact met je intuïtie en heeft een helende werking op je onderbewustzijn. Doordat het je hoofd laat kalmeren en een hoge dosis magnesium in rauwe cacao aanwezig is, kom je gemakkelijker in een diepe meditatieve staat van zijn

Door de combinatie met een Deeprelax Healing sessie spreken we nog gemakkelijker ons zelfherstellend vermogen aan. Waardoor het naast een verbindende werking, met je hart en met de ander, ook een diep ontspannende werking heeft.

House of Heart Connection cacao

een eeuwenoude traditie

In Midden en Zuid-Amerika is het een eeuwenoude traditie om met elkaar cacao te drinken en wordt het gezien als een natuurlijk geneesmiddel.

Cacao is rijk aan magnesium, ijzer, en allerlei anti-oxidanten en vitamines. Het laat je hartslag sneller kloppen en sensaties door het gehele lichaam zijn voelbaar. Doordat je uit je hoofd gaat en verbindt met je hart, kun je gemakkelijker bij je gevoel komen.

Cacao heeft een genezende werking op het mentale, fysieke en spirituele lichaam. Daarnaast verhoogt rauwe cacao de doorbloeding naar de hersenen waardoor het een positief effect op de cognitie kan hebben. Een hoge dosering rauwe cacao geeft een gevoel van euforie en boost je creativiteit.

Hoe een cacao ceremonie werkt

In een ceremoniële setting drinken we 100% pure cacao.

We werken met intenties en gedurende de ceremonie zal ik je begeleiden om volledige connectie met jouw hart te maken. Hierbij is muziek een belangrijk onderdeel van de ceremonie en afhankelijk van de setting en het thema zal ik hierbij ook live instrumenten gebruiken. Voorafgaand hebben we met elkaar afgestemd welk thema centraal zal staan tijdens de ceremonie. Hier zal de Deeprelax Healing sessie ook ondersteunend in zijn.

Cacao laat ons makkelijker bij ons onderbewustzijn komen en door een Deeprelax Healing sessie hierbij te combineren kun je beperkende patronen en overtuigingen sneller (h)erkennen en transformeren. Om die rede is het belangrijk dat er zuivere intenties gezet worden en de setting veilig is.

We starten met een kennismaking waarbij we intenties delen. Daarna zullen we de cacao drinken. Deze kan wat bitter smaken, dit kunnen we verzachten met plantaardige melk, honing en essentiële oliën.

Kijk hier voor data voor groepsceremonies.

Een Cacao Deeprelax Healing ceremonie is ook te boeken voor een 1 op 1 of duo ceremonie. Uiteraard ook voor zelf samengestelde groepen. Informeer naar de mogelijkheden per mail.

Testimonials

"Wat er tijdens de opstelling gebeurde was magisch. Door middel van energetische energie kwam er zoveel los bij de representanten en mijzelf. Ik kijk terug op een eerlijke, rauwe, moedige dag wat uiteindelijk veel in werking heeft gezet."

"De relatie met mijn ouders is veel beter. En dan vooral wat mij opvalt is dat zij mij nu als hun dochter behandelen. Ik voel weer onvoorwaardelijke liefde. En daardoor voel ik meer vrijheid."

"Ik vond het een bijzondere ervaring, heel bijzonder. Daarom wilde ik graag mijn vraag invrengen. Ik vind het echt bijzonder, echt, geen andere woorden voor. Dit is echt. Ik vind het leerzaam en heilzaam voor mijn eigen proces. Het inspireert mij en geeft mij kracht."

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over Cacao & deep relax healing?

Scroll naar boven

Individuele begeleiding

Vul het formulier hieronder in en geef aan voor welke 1 op 1 sessie(s) je interesse hebt. 

Nadat je het formulier verstuurd hebt, neem ik contact met je op om samen de details te bespreken.